Scanarea intraorală – totul despre cea mai inovatoare tehnică de amprentare dentară

Trăim într-o eră digitală, în care lucrurile evoluează cu mare viteză, iar acest lucru se poate observa în stomatologia modernă de astăzi, care încorporează noi tehnologii pentru a oferi tratamente la standarde de calitate ridicate.

Scanarea intraorală este cea mai inovatoare tehnică de amprentare dentară, deoarece oferă tratamente cu un grad considerabil de eficiență și predictibilitate. Aceasta asigură o manoperă precisă care are ca rezultat un tratament de calitate. 

Ce este scanarea intraorală?

Scanarea intraorală reprezintă amprentarea digitală a arcadelor dentare, cu ajutorul unui scanner intraoral, realizând 3000 de fotografii tridimensionale pe secundă, ceea ce denotă că e o tehnică rapidă și cu o exactitate foarte mare.

Acest tip de tehnologie permite specialistului să vadă chiar și cele mai mici imperfecțiuni dintr-o lucrare, astfel încât rezultatul final să fie cu adevărat senzațional.

Tratamentele stomatologice digitalizate oferă posibilitatea confecționării cu ajutorul calculatorului a unor lucrări protetice de calitate superioară atât în ceea ce privește estetica, cât și acuratețea execuției. Rezultatele aduc, de fiecare dată, bucurie și încredere pacienților noștri, indiferent că este vorba despre fațete dentare, punți dentare, coroane dentare sau ghiduri chirurgicale.

Când se folosește scannerul intraoral?

  • Protetica dentară – realizarea coroanelor dentare, a fațetelor, încrustațiilor, a dispozitivelor corono-radiculare;
  • Implantologia clasică – confecționarea bonturilor personalizate și pentru protezarea implanturilor;
  • Implantologia digitalizată – realizarea ghidurilor chirurgicale;
  • Ortodonție – realizarea planului de tratament.

Scanarea intraorală oferă numeroase avantaje pacientului:

  • Timpul de lucru foarte scurt 
  • Reducerea la minimum a riscului de contaminare
  • Confortul pacientului 
  • Fidelitatea ridicată a datelor înregistrate prin scanarea orală, riscul erorilor fiind minim.

Digitalizarea este viitorul stomatologiei.

Sentrumdent se bazează pe profilaxie și pe diagnosticarea și tratarea afecțiunilor în stadiu incipient. Fă-ți o programare acum și convinge-te.

Adresă

Avram Iancu Nr. 20 400089 Cluj-Napoca

Număr Telefon

0724 686 368

Adresă Email

contact@sentrumdent.ro