Echipă

Dr. Anca Adam

Medic Stomatolog, MSC Endodontie Clinica

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, iar apoi Dr. Anca Adam a continuat să studieze endodonția în Italia în cadrul Facultății de Medicină Dentară a Universității din Bologna, absolvind master-ul “Endodonție Clinică”, nivelul 2. Este conştientă că fiecare dintre noi îşi doreşte ca medicul dentist să îi acorde maximă atenţie, să fie o persoană empatică și îi ofere un tratament de foarte bună calitate. Pregătirea medicală continuă, aparatura și tehnologia de ultimă generație oferă garanția calității tratamentelor dentare și asigură totodată pacienților servicii personalizate la cel mai înalt nivel. Cu atenție, căldura și profesionalism, dar și prin ambientul modern, doreste sa ofere pacienților o stare de relaxare, încredere și siguranță.

Dr. Andrei Condrea

Medic Specialist Chirurgie Dento-alveolară

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca după care se specializează in Chirurgie Dento-Alveolara în cadrul Clinicii de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială I Cluj Napoca, timp în care participă la numeroase cursuri de perfecționare în implantologie, chirurgie orală și protetică dentară.
Este printre puținii medici din Cluj-Napoca care utilizează A-PRF, o tehnică modernă în stomatologie folosită în special în implantologie și chirurgie orală și care constă in utilizarea sângelui pacientului pentru augmentarea țesutului dur și moale. Tehnica A-PRF reduce perioada de vindecare, scade durerea si edemul și îmbunătățește starea generala postoperatorie a pacientului.
Scopul lui este de a ajuta pacienții să-și redobândească zâmbetul și încrederea în sine restabilindu-le sănătate orală, printr-un tratament lipsit de durere.

Dr. Alexandra Condrea

Medic Stomatolog, Specializat în Terapia Laser

A absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, iar după câțiva ani de experienta în domeniu și cursuri postuniversitare pe diferite domenii ale stomatologiei, Dr. Alexandra Condrea a decis că este timpul pentru ceva mai mult, mai performant și mai benefic pentru pacienții ei. Din timpul facultății isi dorea ca pacienții să nu sufere, să nu simtă durere, să scape de anxietățile și temerile dobândite încă din copilărie și să vină cu placere la medicul stomatolog.
Astfel a urmat cursurile Mastership-ului “Terapia cu Laser în Stomatologie”  din cadrul INTERNATIONAL ACADEMY – RWTH AACHEN UNIVERSITY – Aachen Dental Laser Center – AALZ GmbH din Germania.  A învățat cum laserul poate fi cea mai bună unealtă într-un cabinet stomatologic, daca se utilizează de un personal calificat.

Dr. Lavinia Prodan

Medic specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială.

A absolvit Facultatea de Medicină Dentară în cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, specializându-se în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială. De asemenea, a urmat cursurile programului de masterat „Reabilitare Orală” la aceiași universitate, iar concomitent cu acesta a făcut numeroase cursuri de perfecționare în ortodonție.
Pregătirea profesională a fost completată, în anul 2011, de bursa AFORE, primită din partea Prof. Dr. R. G. Wick Alexander, renumit pentru meritele sale în domeniul ortodonției. La toate acestea se adaugă și cursul FACE, care pune la dispoziție un program educațional, dedicat ortodonților. Acreditat în Invisalign, dr. Lavinia Prodan folosește acest sistem ortodontic, cunoscut pentru uzul gutierelor transparente purtate secvențial, cu scopul de a oferi pacienților o alternativă la metoda clasică a aparatelor ortodontice.

Povestea noastră

Format din patru medici specialiști, acest cabinet dentar din Cluj-Napoca a apărut din dorința de a pune la dispoziția pacienților tratamentele corespunzătoare pentru problemele fiecăruia. Vrem să câștigăm încrederea celor care ne trec pragul, motiv pentru care suntem foarte atenți la nevoile tuturor. Experiența medicilor și a personalului a creat mediul profesionist în acest cabinet dentar din Cluj-Napoca, în care sunt primiți toți pacienții care au nevoie de consultații și intervenții stomatologice.

Toate eforturile echipei Sentrumdent sunt îndreptate spre căpătarea zâmbetelor sănătoase și încrezătoare, pe care le putem obține datorită aparaturii de ultimă generație și a consultațiilor personalizate.

Cabinetul nostru

Dotat cu echipamente și tehnologii dintre cele mai performante, cabinetul nostru dispune de servicii de protetică, implantologie, chirurgie, parodontologie, ortodonție și estetică dentară. Suntem dispuși să vă ghidăm cu sfaturile de care aveți nevoie, astfel încât să luați cele mai favorabile decizii.

Misiunea Noastră

Ne ancorăm în realitatea problemelor voastre, axându-ne pe responsabilitate, prudență și profesionalism. Prin toate acestea, pentru fiecare pacient, transformăm în realitate visul unui zâmbet încrezător.

Adresă

Avram Iancu Nr. 20 400089 Cluj-Napoca

Număr Telefon

0724 686 368

Adresă Email

contact@sentrumdent.ro

Denumire juridică: Prodan V. Lavinia Cristina - Cabinet Medical Medicină Dentară, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială