Tratament Laser

Tratament Laser

Termenul LASER este un acronim pentru “Amplificarea luminii prin emisia stimulată de radiație”. Prima aplicație a laser-ului în stomatologie, a fost în anul 1960, de către Miaman.

În ultimile două decenii, însă, a existat o explozie în ceea ce privește studii de cercetare în aplicabilitate a leser-ului. În cazul țesuturilor dure, laserul este utilizat pentru prevenția, precum și îndepărtarea cariilor, albire, îndepărtarea resturilor dentare, inserarea implanturilor dentare, îndepartarea molarilor de minte incluși, ameliorarea hipersensibilității dentinare, în timp ce la nivelul țesuturilor moi include vindecarea rănilor, îndepărtarea țesutului hiperplastic, tratamentul bolii parodontale, biostimulare în cazul durerilor de etiologie diferită , fotostimulare a leziunii herpetice și multe altele Utilizarea laserului s-a dovedit a fi un instrument eficient pentru creșterea eficienței, ușurinței și confortului tratamentului dentar, în special pentru pacient.

Parodontologie

Venim în ajutorul dumneavoastră cu tratamente parodonale minim-invazive realizate cu ajutorul LASER-ului.

Biostimulare laser

Prin Biostimulare LASER procesul de vindecare din cavitatea orală este grăbit, iar durerea se diminează sau chiar dispare.

Chirurgie laser

Intervenția chirugicală cu ajutorul laserului este, simplă, rapidă, doar cu anastezie topică, sigură, si fără durere

Cariile

Tratamentul cariei fără freză, fără anestezie, fără durere. Cariile sunt evaporate cu ajutorul apei și a luminii laserului.

Albire dentară

Albire cu 4-6 nuanțe pe loc, fără alte kituri pentru acasă, cu rezultate ce pot să dureze până la 5 ani.

Adresă

Avram Iancu Nr. 20 400089 Cluj-Napoca

Număr Telefon

0724 686 368

Adresă Email

contact@sentrumdent.ro

Denumire juridică: Prodan V. Lavinia Cristina - Cabinet Medical Medicină Dentară, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială