Albire dentara Cluj

Albește-ți dinții cu 4-6 nuanțe pe loc, în cabinetul stomatologic, fără alte kituri pentru acasă, cu un control al sensibilității dinților și cu rezultate ce pot să dureze până la 5 ani. Optează pentru procedeul de albire dentara la cabinetul nostru din Cluj – Napoca!

Ce este albirea dentară profesională?

Albirea dentară este un procedeu minim invaziv prin care dinţii îşi recapătă culoarea albă strălucitoare .Ea se realizează cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, precum laserul Epic Biolase și lampa Zoom . De asemenea, este o manoperă ce se poate realiza în confortul casei ,de către pacient prin intermediul gutierelor Opalescence.

Odată cu înaintarea în vârstă, sub acțiunea unor factori interni/externi, dinții încep să se îngălbenească sau să se păteze. Dintre acești factori aminţi:

  • placa bacteriană/tartrul;
  • obiceiuri vicioase precum fumatul;
  • traumatisme dentare – fisuri în smalț care duc la apariția petelor pe suprafața dintelui;
  • alimente și băuturi (cafeaua, ceaiul, vinul roșu, brocoli, cirese etc.);

În ce condiții este recomandat să ne facem albire dentară?

Principalul factor de care trebuie să ținem cont este ca pulpa dentară să fie complet dezvoltată. Din acest motiv, vârsta minimă recomandată este de 18 ani.

Cât durează o ședință de albire a dinților?

Durata ședinței de albire dentară de la Sentrumdent Cluj-Napoca poate varia, de la 30 de minute până la o oră.

Rezultatele albirii dentare

În funcție de tehnologia folosită, dinții se pot albi de la 6 până la 12 nuanțe. Rezultatul procedurii are durabilitatea în funcţie de stilul de viață al pacientului și obiceiurile sale: vicii, consum de băuturi și alimente colorate, etc.

Riscurile albirii dentare profesionale

Înainte de a realiza o albire dentară, specialiștii Sentrumdent Cluj-Napoca recomandă asigurarea unei danturi sănătoase. Astfel, este necesar să efectuăm un detartraj cu ultrasunete, fiind urmat de un periaj-profesioanl, air-flow și fluorizare. Toate acestea, la un loc, formează procedura profilaxiei.

După realizarea procedurii de albire, trebuie să avem în vedere 3 reguli majore, care asigură sănătatea orală:

1. Igiena orală cu periaj de două ori pe zi, suplimentat de folosirea aței dentare și apei de gură.
2. Fumatul trebuie evitat timp de 24 de ore.
3. Nu este recomandat consumul de alimente sau băuturi colorante precum cafeaua, ceaiul, fructele roșii, vinul, oțetul balsamic, etc, întrucât dinții albesc până la 48 de ore după încheierea procedurii.
 
Știind că din ce în ce mai multe persoane sunt în căutarea unui zâmbet cât mai alb, ne-am gândit că aceste informații ar fi utile pentru voi. Nu uita că procesul de albire dentară poate fi realizat inclusiv în Cluj-Napoca, la cabinetul nostu.

Adresă

Avram Iancu Nr. 20 400089 Cluj-Napoca

Număr Telefon

0724 686 368

Adresă Email

contact@sentrumdent.ro

Denumire juridică: Prodan V. Lavinia Cristina - Cabinet Medical Medicină Dentară, Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială