Fațetele Dentare

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt lucrări protetice realizate sub forma unor foițe din ceramică sau zirconiu, extrem de subțiri, cu ajutorul laboratorului de tehnică dentară, care se aplică pe dinți cu scopul de a le oferi un aspect îmbunătățit atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Prin tratamentul cu fațete dentare, poți corecta numeroase imperfecțiuni de ordin estetic ale zâmbetului, precum forma și dimensiunea dinților naturali, spațiile interdentare mici, marmorația, denivelările inestetice la nivelul dintelui și nuanța acestora.

Pregătirea profesională a echipei Sentrumdent și tehnologia inovatoare oferă garanția de reușită 100% a oricărui tratament de reabilitare estetică cu fațete dentare, indiferent de complexitatea acestuia. Mai mult decât atât, tehnologia folosită în cabinetul nostru, asigură un diagnostic corect, sigur și imediat.

Care sunt beneficiile principale ale fețetelor dentare?

Prin intermediul acestora, putem corecta, simultan, mai multe aspecte inestetice ale zâmbetului, având o durată mai scurtă și un grad de confort ridicat pentru pacienții noștri.

 • Rezultate imediate în doar 2 vizite
 • Procedură minim-invazivă care nu necesită șlefuire și conservă vitalitatea dinților
 • Ușor de întreținut
 • Rezistență la pete, coroziune și eventuale traume
 • Insesizabile datorită aspectului natural
 • Dinți albi mult doriți
 • Redau estetica și funcționalitatea zâmbetului
 • Nu există reacții alergice la material, sunt biocompatibile cu organismul
 • Nu atrag sensibilitatea la rece sau la cald

Care sunt etapele unui tratament cu fațete dentare?

Tratamentul cu fațete dentare necesită de obicei două vizite:

 1. Sub anestezie locală se prepară suprafața exterioară a dintelui (o preparare minim invazivă). La sfârșitul acesteia, se ia o amprentă care se trimite la laboraturul de tehnică dentară. De cele mai mute ori, până la finalizarea fațelor de către laborator, se confecționează în cabinet fațete provizorii.
 2. La a doua vizită, se îndepartează fațetele provizorii, dinții sunt curățați, după care se recurge la cimentarea fațetelor definitive din ceramică sau zirconiu.

Visezi la un zâmbet perfect și strălucitor? Sentrumdent are soluția potrivită pentru tine. Echipa noastră certificată te așteaptă pentru a îndeplini acest vis împreună. 

Adresă

Avram Iancu Nr. 20 400089 Cluj-Napoca

Număr Telefon

0724 686 368

Adresă Email

contact@sentrumdent.ro